Zwangerschaps-aromtherapiemassages

Een zwangerschap is een spannende periode waarin er zowel fysiek als mentaal veel verandert in een korte tijd, dat kan spanning kan veroorzaken. In de Lieverlos praktijk help ik je met behulp van aromatherapiemassages deze spanning los te laten en het contact met je ongeboren kindje te versterken. Mijn aanpak is holistisch, wat betekent dat zowel lichaam als geest een rol spelen in de behandelingen. Ik maak gebruik van aromatherapie en therapeutische aanraking om fysieke en mentale ongemakken te verminderen. Indien nodig maak ik speciaal voor jou op maat gemaakte aromatherapieproducten, die bij verschillende zwangerschapsklachten kunnen worden ingezet.

Voor zwangere vrouwen werk ik in mijn praktijk met de Body-Cushion: deze speciaal ontwikkelde zwangerschapskussens maken het mogelijk om comfortabel op je buik te liggen gedurende alle fasen van je zwangerschap. Daarnaast weet ik als aromatherapeut precies welke etherische oliën gebruikt mogen worden tijdens de zwangerschap en welke niet.

Heb je een vraag of wil je een sessie boeken? Neem dan vooral contact met me op via het contactformulier. Ik ontmoet je graag in mijn met zorg ingerichte praktijk in de Amsterdamse Rivierenbuurt.

stiltedag
Stuur mij het gratis e-boek, Zelfcompassie in stressvolle tijden, een persoonlijk verhaal met mooie oefeningen