Overgangstraject: Menopauze – van klacht naar kracht

De menopauze is een fase die veel vrouwen spanning en ongemak bezorgt. Zowel fysiek als mentaal/emotioneel gebeurt er veel. In gemiddeld vijf sessies help ik je om jouw overgangsklachten te verlichten. Mijn aanpak is holistisch, wat betekent dat zowel lichaam als geest een onderdeel zijn van het behandeltraject. Ik maak gebruik van aromatherapie en therapeutische aanraking om het overprikkelde zenuwstelsel tot rust te brengen, en jij leert hoe je hartcoherentie kunt inzetten om dat proces te verdiepen.

Met speciaal voor jou op maat gemaakte aromatherapieproducten ga je thuis door met oefenen. De helende kracht van essentiële oliën wordt gecombineerd met mindfulness- en compassietechnieken. Zo leer je eenvoudig de aanhoudende stroom van stressvolle gedachten te herkennen en minder serieus te nemen. Daarnaast worden supplementen, kruiden en voedingsmiddelen ingezet om het door de overgang uit balans geraakte hormonale systeem weer in balans te brengen.

Heb je een vraag of wil je een sessie boeken? Neem dan vooral contact met me op via het contactformulier. Ik ontmoet je graag in mijn met zorg ingerichte praktijk in de Amsterdamse Rivierenbuurt.

Stuur mij het gratis e-boek, Zelfcompassie in stressvolle tijden, een persoonlijk verhaal met mooie oefeningen