Werkwijze

1. Intake

Na ons eerste e-mail- of telefonische contact, waarin je hebt aangeven of je aromatherapiemassages of een van de trajecten komt, ontvang je een intakeformulier. Dit vul je thuis op je gemak in en je stuurt het terug voor je eerste consult. Ik neem de tijd om alles zorgvuldig door te lezen en alvast na te denken over hoe ik jou het beste kan begeleiden. Je gegevens zijn bij mij goed beschermd ik voldoe aan strenge wettelijke verplichtingen omtrent privacy.

2. Behandelplan

Tijdens onze eerste afspraak bespreken we de intake, jouw wensen en mijn werkwijze. Ik schrijf onze afspraken op in een behandelplan. Hierin staat beschreven welke producten en technieken ik zal inzetten om je te ondersteunen bij je hulpvraag. Als het plan je aanspreekt, kunnen we samen verder op pad. Vervolgens sluiten we de intake af met een aromavoorkeurenreis zodat je nog even lekker kunt ontspannen.

3. Vervolgafspraken inplannen

Na het eerste consult plannen we, indien gewenst, een of meerdere vervolgafspraken in. De trajecten bestaan gemiddeld uit 5 sessies, waarna meestal een mooi resultaat is bereikt en je weer op eigen benen verder kunt. Sommige mensen komen ook voor losse sessies zodat ze beter instaat zijn de balans in hun leven te behouden. Alle sessies in de praktijk duren 70 minuten.

4. Factuur

Je kunt in de praktijk contant betalen of met een Tikkie. Per mail stuur ik de factuur. De natuurgeneeskundige consulten komen in aanmerking voor vergoeding mits je aanvullend verzekerd bent en je zorgverzekeraar zowel de VBAG als mijn behandelvorm erkent. Een afspraak kun je tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Een intake is verplicht en kost 95 euro, de vervolgsessies kosten 85 euro en duren 70 minuten. De bedragen zijn inclusief alle geneeskrachtige plantproducten die ik in de praktijk gebruik, maar exclusief eventuele op maat gemaakte producten voor thuis.

Stuur mij het gratis e-boek, Zelfcompassie in stressvolle tijden, een persoonlijk verhaal met mooie oefeningen