Over Caroline

Een ervaringsdeskundige

Welkom op mijn website. Mijn naam is Caroline Vermeulen, natuurgeneeskundig therapeut en oprichtster van Lieverlos. Als ervaringsdeskundige en begrijp ik als geen ander de behoefte aan hulp bij stress-, energie- en hormoongerelateerde klachten. In mijn leven, net als veel mensen, te maken gehad met een flinke dosis stress.  Op mijn 21 was ik overspannen en had ik regelmatig last van paniekaanvallen en heel veel jaren later kreeg ik borstkanker wat zo een beetje mijn hele leven overhoop gooide.  Door vallen en opstaan heb ik geleerd deze uitdagingen te overwinnen. Ik beide gevallen heb ik ervaren hoe ontspanningstechnieken zoals hartcoherentie en mindfulness en een heel scala aan leefstijl interventies mijn leven zachter en vriendelijker hebben gemaakt. Het is voor mij een feestje dat ik in met stressreductietechnieken en leefstijlgeneeswijze, mensen kan helpen weer vitaal en blijer in het leven te staan.

Maar ook een professional

Na een leuke loopbaan als biologiedocent in het voortgezet onderwijs besloot ik in 2012 mijn grotere passie te volgen. Ik wilde therapeut worden mijn eigen bedrijf starten en mensen helpen zich minder gestresst te voelen. Ik heb me in de afgelopen 12 jaar omgeschoold tot natuurgeneeskundig aromatherapeut, holistisch massagetherapeut en orthomoleculair voedingstherapeut. Daarnaast ben ik gecertificeerd mindfulness trainer en werk ik met hartcoherentie, compassie en andere zijnsgeoriënteerde werkvormen. Met een houding van vertrouwen en lichtheid, en een gereedschapskist vol tools uit verschillende meerjarige hbo-opleidingen, help ik jou graag op weg naar een vitaler bestaan. Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen VBAG en VMBN, waardoor vergoedingen voor alternatieve geneeswijzen en mindfulness door de zorgverzekeraar mogelijk zijn. Wil je precies weten wat ik allemaal heb gedaan, bekijk dan mijn volledige C.V.

Heb je een vraag of wil je een sessie boeken? Neem dan vooral contact met me op via het contactformulier. Ik ontmoet je graag in mijn met zorg ingerichte praktijk in de Amsterdamse Rivierenbuurt.

Stuur mij het gratis e-boek, Zelfcompassie in stressvolle tijden, een persoonlijk verhaal met mooie oefeningen