Traject: Vrouw en stress

Ben je op zoek naar een effectieve manier om stress aan te pakken? Dan is praktijk Lieverlos jouw plek. In gemiddeld vijf sessies help ik je om stressklachten te verminderen. Mijn aanpak is holistisch, wat betekent dat zowel lichaam als geest een rol spelen in het traject. Ik maak gebruik van aromatherapie en therapeutische aanraking om het overprikkelde zenuwstelsel tot rust te brengen, en jij leert hoe je hartcoherentie kunt inzetten om dit proces te verdiepen.

Met speciaal voor jou op maat gemaakte aromatherapieproducten ga je thuis door met oefenen. De helende kracht van essentiële oliën wordt gecombineerd met mindfulness- en compassietechnieken. Zo leer je de aanhoudende stroom van stressvolle gedachten te herkennen en minder serieus te nemen. Daarnaast worden supplementen, kruiden en voedingsmiddelen ingezet om het uit balans geraakte hormonale systeem weer in balans te brengen.

Heb je een vraag of wil je een sessie boeken? Neem dan vooral contact met me op via het contactformulier. Ik ontmoet je graag in mijn met zorg ingerichte praktijk in de Amsterdamse Rivierenbuurt.

Stuur mij het gratis e-boek, Zelfcompassie in stressvolle tijden, een persoonlijk verhaal met mooie oefeningen