Vitaal na kanker consult (weer plek vanaf 15 april 2024)

De impact van de ziekte van kanker en de behandelingen tegen deze ziekte kunnen een enorme invloed hebben op je leven. Veel mensen zoeken daarom hulp voor de fysieke en/of mentale klachten die ze ervaren. Daarnaast leeft er vaak de vraag hoe je de kans op de terugkeer van kanker in de toekomst kunt verkleinen. Ik kan je hierbij ondersteunen met wetenschappelijk onderbouwde aromatherapieconsulten aangevuld met orthomoleculaire therapie. Naast een natuurgeneeskundige opleiding in de aromatherapie, ben ik orthomoleculair therapeut en heb ik me intensief verdiept in voeding en gezondheid.

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

Download mijn gratis e-boeken: Zelfcompassie bij kanker en Zen in het dagelijks leven.