Vitaal en stressvrij zwanger

Vitaal en stressvrij zwanger

Een zwangerschap is een spannende periode en niets is zo fijn om juist dan regelmatig te ontstressen. Afhankelijk van de precieze hulpvraag kunnen een of meer van de volgende interventies ingezet worden: massagetherapie, aromatherapie, mindfulness en voeding- en leefstijladviezen. De zorg die ik geef is er op gericht om jouw welzijn te vergroten, stress te verminderen en je immuunsysteem te versterken. Binnen al mijn werkgebieden weet ik precies wat wel en wat niet mogelijk is tijdens de zwangerschap. Ik werk met Body-Cushion: deze speciaal ontwikkelde zwangerschapskussens maken het mogelijk om comfortabel op je buik te liggen gedurende alle fasen van je zwangerschap. Verder maak ik gebruik van natuurlijke koudgeperste olie, specifiek om de zwangere huid te ondersteunen. Ook gebruik biologische etherische oliën, die helpen tegen zwangerschapskwaaltjes en stress gerelateerde klachten. Tenslotte kan ik tekorten in je systeem oplossen met behulp van orthomoleculaire voedingstherapie.

Bij heftigere stress- en spanningsklachten heb ik een uitgebreide gereedschapskist vol met verschillende stressreductie-technieken. Die je kunnen helpen te ontspannen en zo meer van je zwangerschap te genieten.

Aanbieding pakket vitaal en stressvrij zwanger

  • 1 intake van 70 minuten (t.w.v.  €85).
  • uitwerken intake en schrijven behandelplan (t.w.v. 35 euro)
  • 4 vervolg sessies van 70 minuten (4 sessies t.w.v.  €340)
  • 2 speciaal voor jou gemaakte aromatherapie producten (t.w.v.  €80)
  • Nu van €540 voor €440 . maximaal 4 maanden geldig.
  • 20 tot 25 % korting op supplementen (A-merken), niet verplicht!
  • Je krijgt per sessie een factuur die je, mits je aanvullend verzekerd bent, bij je zorgverzekeraar kunt declareren.

Contact
Lieverlos is gevestigd aan de Holendrechtstraat in de Rivierenbuurt van Amsterdam-Zuid. De schone en sfeervolle praktijkruimte bevindt zich op de tweede verdieping en is makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Kom je met de auto; er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Voor het maken van een afspraak klik hier.

 Gratis telefonische intake t.w.v.  €25