Traject: Stressless zwanger

Een zwangerschap is een spannende periode en niets is zo fijn om juist dan regelmatig te ontstressen. In gemiddeld 5 sessies help ik je, om jou stressklachten te verminderen en het contact met je ongeboren kindje te versterken. Mijn aanpak is holistisch, wat betekent dat zowel lichaam en geest een rol spelen in het traject. Ik maak gebruik van aromatherapie met therapeutische aanraking om het overprikkelde zenuwstelsel tot rust te brengen en jij leert hoe je hartcoherentie kan inzetten om dit proces te verdiepen.

Met speciaal voor jou op maat gemaakte aromatherapie producten, die de zwangerschap ondersteunen, ga je thuis door met oefenen. De helende kracht van essentiële oliën worden gecombineerd met mindfulness- en compassietechnieken. Zo leer je om de aanhoudende stroom van stressvolle gedachten te herkennen en minder serieus te nemen. Daarnaast worden supplementen, kruiden en voedingsmiddelen ingezet om het uit balans geraakte hormonale systeem weer in balans te brengen. Ik mijn praktijk werk ik met de Body-Cushion. Deze speciaal voor zwangere vrouwen ontwikkelde kussens maken het mogelijk om comfortabel op je buik te kunnen liggen tijdens de aromatherapieconsulten.

Homeslider-test3
Heb je een vraag of wil je een sessie boeken? Neem dan vooral contact met me op via het contactformulier. Vergeet ook niet mijn gratis e-boek te downloaden, voor heerlijke zen-volle momenten.