Mindfulness en meer

Mindfulness en meer

Mindfulness is bewust aanwezig zijn in het huidige moment met een milde en vriendelijk houding. Bij mindfulness oefen je om de dingen die in het hier en nu plaatsvinden zonder oordeel en gehechtheid te bekijken. Eigenlijk oefen je je geest om een beetje minder mind-gedreven te leven. Piekeren over het verleden of zorgen over de toekomst zijn veelvoorkomende automatische mind-gedreven patronen die stress opleveren. Met mindfulness leer je hier op een constructieve manier mee omgaan.

En meer

Naast mindfulness heb ik me verdiept in verschillende stressreductie-technieken. Vooral op het moment dat je geest sterk getriggerd wordt, is het knap lastig om mindfull te zijn. Ik heb een aantal mooie en effectieve technieken voor je, die helpen om sterke identificatie met het denken en voelen los te laten. Deze technieken zijn zacht , liefdevol en zijns-georiënteerd. The Kiloby inquiries en The Work van Byron Katie zijn hier voorbeelden van. Ook gebruik ik graag hartcoherentie, een eenvoudig aan te leren ademhalingstechniek die snel tot een diepe ontspanning kan leiden.

Contact
Lieverlos is gevestigd aan de Holendrechtstraat in de Rivierenbuurt van Amsterdam-Zuid. De schone en sfeervolle praktijkruimte bevindt zich op de tweede verdieping en is makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Kom je met de auto; er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Voor het maken van een afspraak klik hier.

 Gratis telefonische intake t.w.v.  €25