Massagetherapie bij en na kanker

Deze zachte, compassievolle aanrakingen zijn speciaal ontwikkeld om diep te kunnen ontspannen bij en na de ziekte van kanker. Het is goed om gedurende jouw medische behandelingen maar ook daarna liefdevol en pijnvrij aangeraakt te worden. Deze vriendelijke massages helpen met het vertrouwen in het lichaam te herstellen. Daarnaast kunnen de massages symptomen van pijn, stress, angst, slapeloosheid, misselijkheid, vermoeidheid en eenzaamheid verminderen.

Een specialisme

Massage bij kanker zijn specialistische massages, die het best uitgevoerd kunnen worden door een daarvoor speciaal opgeleide therapeut. De behandelingen met o.a. chemotherapie, bestraling, operaties, hormoontherapie en immuuntherapie kunnen lichamelijk en geestelijk hun sporen achterlaten. Het is dus van belang dat de therapeut goed weet hoe hiermee om te gaan, zodat massages ondersteunend werken en lichaam en geest niet verder uit balans brengen.

 

Massagetherapie bij kanker wordt alleen vergoed als het als een onderdeel van een natuurgeneeskundig aromatherapie consult wordt aangeboden.

 

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

Download mijn gratis e-boeken: Zelfcompassie bij kanker en Zen in het dagelijks leven.