Intensieve ondersteuning bij een curatieve borstkankerdiagnose (weer plek vanaf 15 februari 2024)

Heb je recent de diagnose borstkanker gekregen en voel je de behoefte om gedurende een langere tijd een holistisch natuurgeneeskundig therapeut naast je te hebben staan? Dan kan ik er voor je zijn. Gedurende 6 maanden gaan we samen aan de slag om je immuunsysteem te optimaliseren en stress -en angstklachten te verminderen. Naast jouw reguliere traject ontvang ik je om de week in mijn praktijk in Amsterdam-Zuid waar je compassievolle en immuunsysteem-ondersteunende aromatherapieconsulten ontvangt. Na deze 6 maanden krijg je een half jaar lang toegang tot alle informatie op de online academie vitaal na kanker. Dit is mijn meest uitgebreide traject en je krijgt dan ook echt alles wat ik te bieden heb.

Dit intensieve traject bestaat uit een intake met een behandelplan ter goedkeuring van jouw oncoloog, 12 (tweemaandelijkse) consulten van 70 minuten in de praktijk in Amsterdam-Zuid en 6 aromatherapeutische producten, speciaal voor jou op maat gemaakt.

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

Download mijn gratis e-boeken: Zelfcompassie bij kanker en Zen in het dagelijks leven.