Zinvol 2017

by


Beste Lezer,

Een heel gezond en gelukkig 2017 gewenst! Ik hoop dat ik je dit jaar weer mag helpen om de stresslevels laag te houden.

Om het jaar ‘zinvol’ te beginnen, heb ik alvast een interessante zin voor je om meteen mee aan de slag te gaan. Dus lees vooral even verder het is maar een zin, maar wel een hele krachtige. De zin luidt als volgt:

Moet ik dit nu wel doen?


Dat is alles wat je jezelf hoeft af te vragen. De clou zit hem in de klemtoon: je legt de klemtoon in deze zin iedere keer op een ander woord en ten slotte bekijk je de zin als geheel.

Dus eerst leg je de nadruk op moet en vraag je dan eens af: moet het eigenlijk wel echt, en kijk dan wat er bij je opkomt. De tweede vind ik zelf heel verrassend: wat ontstaat er bij jou als je de klemtoon op het woordje ik legt? Komt er bij het woord moet misschien wel een volmondig ja, dan zou het zo maar kunnen zijn dat je nu bij het woord ik iets heel anders ervaart. En ga dan zo verder met dit, en nu en pak dan de hele zin en merk op wat voor mogelijkheden er verschijnen.

Een leuke variant is, het woord doen vervangen door het woord eten (bij mij kwam deze zin helaas 15 kilo te laat op mijn pad, dan weet je nu ook meteen wat mijn goede voornemens voor 2017 zijn 😉

En helemaal leuk als je hieronder deelt wat de zin jou voor (on)mogelijkheden bracht.

Moge al je wensen voor 2017 uit komen!

Liefs,
Caroline

P.S. Heb je niet genoeg aan deze zin, dan ben ik er altijd nog om je te helpen. Je bent van harte welkom voor een relaxte yin yogales, een intensieve en effectieve 8-weekse mindfulnesstraining of een lekkere ontspannende massage, allemaal in mijn praktijk Lieverlos!

Fijn als je mijn facebook pagina wilt liken, zo help je me om mijn bedrijf Lieverlos zichtbaarder te maken. Ik post op facebook een paar keer per week over stress- en pijnreductie, en zo af toe een klein cadeautje.


2 Responses to "Zinvol 2017"
  1. Moet ik ECHT en wel NU reageren was een hele goede vraag toen ik een heel vervelend mailtje ontving van iemand die schreef dat ze pissed was en bleef.. door iets wat ik in haar ogen verkeerd had gedaan. Heel fijn om even niks te doen en later helder te kunnen reageren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


PageLines