Ontspanningsmassages voor vrouwen en zwangerschapsmassages

Deze zachte, vriendelijke aanrakingen zijn speciaal ontwikkeld om diep te ontspannen. Deze massages zijn niet klachtgericht maar puur bedoelt om te genieten en even heerlijk tot rust te komen. Geniet van de heerlijke planten aroma’s en een goede biologische massageolie naar keus die het proces van ontspannen verder ondersteunt. In de Lieverlos praktijkruimte lig je op een heerlijke zachte massagetafel die verwarmd kan worden. Met lekkere grote zachte handdoeken en fluffy kussen wordt het jou zo comfortabel mogelijk gemaakt. Natuurlijk is alles in de praktijk schoon en fris gewassen.

Voor zwangere vrouwen werk ik met de Body-Cushion: deze speciaal ontwikkelde zwangerschapskussens maken het mogelijk om comfortabel op je buik te liggen gedurende alle fasen van je zwangerschap. Daarnaast weet ik als aromatherapeut precies welke etherische olie gebruikt mogen worden tijdens de zwangerschap en welke niet.

Hotstone

Bij het supplement hotstone maak ik gebruik van –hoe kan het ook anders- warme stenen. De stenen komen uit een verwarmd waterbad en hebben een temperatuur van circa 40°C. Ik gebruik bij deze massage basaltstenen: ijzerhoudende, vulkanische stenen die de warmte goed vasthouden. Tijdens het strijken met de stenen over de huid, trekt de warmte uit de stenen in de huid en de onderliggende weefsels. Ik wissel het strijken met de stenen telkens af met masseren met de handen. Door de warmte van de stenen in combinatie met massage kunnen de spieren zich makkelijker ontspannen.

Ook bij een ontspanningsmassage neem ik (verkorte) intake af omdat ik graag op de hoogte ben of er eventuele contra-indicatie zijn.

Ontspanningsmassage worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

Download mijn gratis e-boeken: Zelfcompassie bij kanker en Zen in het dagelijks leven.