Aanbevelingen van bedrijven“Alweer 7 jaar lang komt Caroline bij ons op kantoor langs om stoelmassages te geven. De 20 minuten in ‘de stoel’ om te ontspannen is een welkome break van de doorgaans drukke werkdag. Tijdens de verkwikkende drukpuntmassage is Caroline ook in voor een praatje of luisterend oor. Of je geniet gewoon in stilte, al naar gelang je zelf wilt. En daarna kun je weer helemaal opgefrist hard aan de slag.”

Margriet de Schepper – Directeur De Schepper Campagnes


14 februari 2017


jolanda-mulder “Door mijn werk als grafisch ontwerper heb ik last van mijn rug gekregen. De lange dagen achter de computer geven veel klachten.

De behandelingen van Caroline hebben mij heel goed gedaan. Caroline kijkt verder dan alleen de lokale klacht, ze pakt het grote geheel aan en stimuleert mij om beter op mezelf te letten.”

Jolanda Mulder, Beeldpunt


14 februari 2017


“Weer mens na een bezoek van Caroline met de massagestoel!

Lang in één houding zitten achter je bureau is niet echt ideaal voor de arm, nek en schouderspieren, na een bezoek van Caroline met de massagestoel die juist die gebieden aanpakt, voel je je als herboren. Je hoeft de deur niet uit, kan lekker op kantoor blijven en hoeft daarom maar kort van werk te verzuimen. Een echte aanrader om regelmatig te doen!”

Marga Wognum –Directeur Work4Logistics werving & selectie


14 februari 2017


“Prettige omgeving, fijne persoonlijkheid, fantastische behandelingen, een dame met kennis en hart voor haar zaak. Ik kom regelmatig en graag bij Carolien. En kom er herboren en relaxed vandaan.”

Pieter Boer, Koffiejuffrouw Amsterdam


14 februari 2017