Waarom Lieverlos?


Gezond Personeel
De gezondheid en het werkplezier van je personeel vergroten dat is waar de masseurs van Lieverlos voor staan, we doen dat doormiddel van professionele stoelmassages die met liefde en aandacht gegeven worden.

Een gepassioneerd team
Mijn naam is Caroline Vermeulen initiatiefneemster van Lieverlos en al sinds 2006 stoelmasseur in hart en nieren. Ik werk samen met een klein team van hbo geschoolde stoelmasseurs die allemaal net als ik passie voor dit prachtige vak hebben.

Verminder werkstress en bespaar kosten
Met onze stoelmassages kun je op een laagdrempelige manier je medewerkers gezond houden, het is een mooie beloning voor al het werk dat verricht wordt.

Meer dan 70% van alle klachten wordt veroorzaakt door stress. Stress hoeft helemaal geen probleem te zijn als je ook maar regelmatig ontspant. Doe je dat niet, dan loopt de werkdruk op en ontstaan er klachten als rug en nekpijn, cans (voorheen rsi) hyperventilatie en zelfs burn-out. Deze klachten komen steeds vaker voor en kunnen leiden tot verzuim. Een zieke medewerker kost een bedrijf gemiddeld 280 euro (Bron: CBS) per dag. Voor dit bedrag kun je door ons een medewerker een heel jaar laten masseren.

Preventief en klachtgericht, dat is pas service
De stoelmassages van Lieverlos werken preventief, spieren en gewrichten worden effectief aangepakt en lichaam en geest ontspannen, je laadt weer even helemaal op. Toch gaan wij ook nog een stapje verder, omdat al onze masseurs hbo geschoold- en aangesloten zijn bij verschillende beroepsverenigingen mogen wij ook klachtgericht werken. Wij pakken een klacht effectief aan en hebben goede tips om stress door werkdruk te verminderen en zonodig verwijzen we door. Dit betekent dat we net iets verder kunnen kijken, net iets dieper op de zaken in kunnen gaan en dat kost niks extra’s dat noemen wij nu service.

Wanneer je overweegt om stoelmassages in jouw bedrijf te introduceren heb je waarschijnlijk veel praktische vragen. Graag kom ik bij je langs om al deze vragen te beantwoorden en je een gratis proefmassage te geven.

Bellen mag natuurlijk ook, Caroline Vermeulen op tel. 06-29016596