Tarieven & vergoedingen

Tarieven natuurgeneeskundig consult

Tarieven: consult

Sessie 75 minuten: € 85,00

Inclusief een fyto-therapeutisch product voor tijdens de sessie. Exclusief producten voor thuis.

4 sessies van 75 minuten € 75,00 per sessie, 4 maanden geldig

Suplement hotstone €10,00

Fyto-therapeutische producten voor thuis: tussen de €15,00 en € 35,00.

Tarieven mindfulnesstraining

Pakket: individuele orginele mbsr mindfulness training € 695

  • 10 wekelijkse sessies van 75 minuten.
  • werkboek en mp3 bestanden met meditaties
  • Vrijblijvende telefonische intake

Vergoedingen

Vergoeding natuurgeneeskundig consult

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BATC waardoor ik als zorgverlener wordt erkend door zorgverzekeraars. Vergoedingen zijn afhankelijk van jouw (aanvullende) verzekering.

Vergoeding mindfulness en de VMBN

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN waardoor ik als zorgverlener wordt erkend door zorgverzekeraars. Vergoedingen zijn afhankelijk van jouw (aanvullende) verzekering.

Beroepsvereniging Batc

Natuurgeneeskundig therapeut Caroline Vermeulen is lid van de Batc. Onderstaande tekst is afkomstig van de website van de Batc en geeft goed weer wat dat voor jou als consument aan voordelen oplevert.

Wat kunt u van onze therapeuten verwachten?

Een BATC therapeut beschikt over een diversiteit aan methodieken om u te kunnen helpen met uw gezondheid. De therapeut benadert uw situatie vanuit het holistische uitgangspunt, wat concreet betekent dat er afhankelijk van uw situatie verschillende methodes kunnen worden gehanteerd om u te helpen. Daarnaast stelt de therapeut een behandelplan met u op alvorens hij of zij met uw behandeling of consult start, zodat het voor u direct helder is wat u kunt verwachten en wat het beoogde resultaat is.

Met een BATC therapeut heeft u de zekerheid van een kwalitatieve, natuurgerichte vorm van zorg.

Wat doen wij voor u als consument?

Wij willen ervoor zorgen dat u een eerlijke, heldere en oprechte beeldvorming krijgt over natuurgerichte gezondheidszorg en u het vertrouwen geven dat u op een natuurlijke manier met uw gezondheid bezig kan zijn. We streven simpelweg naar keuzevrijheid voor u als het gaat om uw gezondheid.
De consulten van BATC therapeuten worden door deelnemende zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. BATC heeft al jaren het merendeel van de zorgverzekeraars achter haar staan en wij streven er elk jaar weer naar om dit zo te houden. Daarnaast zien wij het als onze missie om ervoor te zorgen dat natuurgerichte zorg standaard in de polisvoorwaarden van zorgverzekeraars wordt opgenomen. Wij wijzen u erop goed uw polisvoorwaarden te lezen of u wel in aanmerking komt voor vergoedingen uit uw aanvullende verzekering. Wees u bewust dat u geen rechten kunt ontlenen aan onze informatie over zorgverzekeraars.

BATC acht het zeer belangrijk dat de praktiserende therapeuten een hoogwaardige kwaliteit van zorg afgeven. Mocht u desondanks toch ontevreden zijn over een behandeling of mocht er onenigheid zijn ontstaan tussen u en uw therapeut, neem dan contact met ons op. We zullen dan met elkaar zoeken naar een oplossing en wij kunnen indien gewenst als bemiddelaar optreden.

 Gratis telefonische intake t.w.v.  €25