Stressreductie bij kanker

Voor wie

Beste geïnteresseerde, binnenkort bij Lieverlos stressreductie en chi-massagetherapie bij kanker.

 

In 2018 kreeg ik, Caroline Vermeulen initiatief neemster van Lieverlos, direct te maken met de impact van de kanker. Bij mij werd borstkanker ontdekt. Operatie, bestraling, chemotherapie en hormoontherapie volgden. Ik heb tijdens deze periode veel gelezen over kanker, geprobeerd het kaf van het koren te scheiden en veel vragen gesteld aan mijn oncoloog.

Tijdens de behandelingen wist ik het al, ik ga straks andere mensen met kanker, ondersteunen. Want hoe fijn zou het zijn om handvatten te krijgen op het gebied van voeding, beweging en stressreductie. Niet alles zelf hoeven uit te zoeken. Je verhaal te doen aan iemand die luistert en niet oordeelt of  juist in stilte je te laten raken door een liefdevolle chi-massage.

 

Als ervaringsdeskundige maar vooral als professional hoop ik jou te mogen ondersteunen.

 

Mijn behandeling noem ik complementair, aanvullend op het reguliere traject, ze vervangen dus op geen enkele manier de reguliere behandelingen.

De werkwijze en de technieken

Info volgt binnenkort.

Bij welke klachten

Info volgt binnenkort.

Tarieven en vergoedingen

Info volgt binnenkort.

Openingstijden & Contact

Info volgt binnenkort.

Andere vragen stel ze gerust!