Stress- en vitaliteitsklachten

Stress- en vitaliteitsklachten

Niet lekker in je vel, teveel stress, een chronisch gebrek aan energie of gewoon een beetje moe: bij Lieverlos kun je terecht voor allerlei soorten stress- en energiegerelateerde klachten. Ik werk altijd met een op maat gemaakt behandeltraject, waarbij je leert hoe je je lichaam en geest weer kunt ontspannen en opladen. Voor de een kan dat een eenmalige diepe ontspanningsmassage zijn met ondersteuning van aromatherapie. Voor de ander is het een uitgebreider behandeltraject op basis van mindfulness en andere stressreductiecoaching en voedingsadviezen.

Een beetje stress is helemaal niet erg, maar als je vaak en veel stress hebt kan dat je volledig uitputten. We spreken dan over burn-outsyndroom of overspannenheid. Een aantal andere voorbeelden van stress gerelateerde klachten zijn:

Hoge spierspanning is een veel voorkomende stressgerelateerde klacht, die meestal voortkomt uit een fysieke of mentale overbelasting. Massagetherapie is bij uitstek geschikt voor dit soort klachten. Zeker als massagetherapie ondersteund wordt met aromatherapie en stressreductietechnieken.

Vermoeidheid is ook zo’n klacht die vaak het gevolg is van langdurige stress. Natuurlijk is het belangrijk om eerst uit te sluiten of er geen onderliggende fysieke of mentale ziekten aanwezig zijn. Maar heel vaak zijn vermoeidheidsklachten stressgerelateerd en als dat zo is kan ik met jou aan de slag. Voeding, Chi-massage, aromatherapie en mindfulness behoren allemaal tot de mogelijkheden om jouw vitaliteit te versterken.

Huid-klachten kunnen door stress verergeren of er zelfs door ontstaan, maar ze kunnen vooral veel stress opleveren. Vrouwen met huidklachten hebben vaak last van stress en schaamte en ik wil je laten weten dat je bij Lieverlos welkom bent zoals je bent. Bovendien kun je met de juiste plantenstoffen en de goede olie veel huidverbeteringen bereiken. Tenslotte kunnen mindfulness en andere stressreductie technieken je helpen om meer ontspannen in het leven te staan.

Of je nu veel of weinig stress hebt, als je wilt ontstressen en is Lieverlos jouw plek

Ook behoort een individuele mindfulnesstraining(mbsr) tot de mogelijkheden bij Lieverlos.

 Gratis telefonische intake t.w.v.  €25