Praktijkruimte & Studio

Natuurgeneeskundige praktijk

In de Holendrechtstraat in de Rivierenbuurt van Amsterdam-Zuid bevindt zich de sfeervolle praktijkruimte. Het is een fijne, schone ruimte, waar je je gemakkelijk thuis voelt. Voor de energetische behandelingen en de no-stress massages staat er een professionele, zachte massagetafel die heerlijk verwarmd is en er ligt er een dikke comfortabele futon. Omdat ik met aromatherapie werk ruikt het hier altijd aangenaam. Rustgevende muziek, goede biologische olie en een verse kruiden thee maken de behandelingen bij Lieverlos helemaal af.

Yoga en Mindfulness Studio

Voor de kleine groepen ben je welkom in de yoga en mindfulness studio in de Holendrechtstraat in de Rivierenbuurt van Amsterdam-Zuid. De ruimte is geschikt voor groepen van 5 tot 6 personen. Het is een sfeervolle en schone ruimte. In studio is alles aanwezig wat je nodig hebt om ontspannen de les te kunnen volgen. Er zijn stoelen, matten, kussens en andere benodigdheden om ieder lijf te ondersteunen. Wil je yoga of mindfulness in een kleine groep beoefenen en ben je in staat om twee trappen op te lopen (de studio bevindt zich op de tweede verdieping) dan ben je hier van harte welkom.

Voor groepen groter dan 5 maken we gebruik van de studio op het Meerhuizenplein. Deze ruimte bevindt zich op de begane grond. Ook in deze studio is alles aanwezig wat je nodig hebt om ontspannen de les te kunnen volgen.

 

Beide ruimtes liggen vlak naast elkaar en zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

 

Let op: betaald parkeren tot 24 uur.