Over Lieverlos

Over Lieverlos

Lieverlos is een vitaliteitspraktijk in 2016 opgericht. Mijn naam is Caroline Vermeulen initiatiefneemster van Lieverlos. In mijn praktijk help ik vrouwen meer ontspanning en vitaliteit te krijgen. Alle vrouwen en in het bijzonder vrouwen die kanker hebben gehad, vrouwen in en na de overgang en vrouwen die zwanger zijn. Ik ben opgeleid als: shiatsu/massagetherapeut, mindfulness/stressreductie coach en aromatherapeut daarnaast volg ik een opleiding voor orthomoleculair voedingstherapeut. Met natuurlijke interventies het immuunsysteem versterken, energetisch op te laden en zo de beste kansen op een lang en vitaal leven te creëren: dat is mijn missie.

De sfeervolle en schone praktijkruimte bevindt zich in de Rivieren buurt van Amsterdam-Zuid. De praktijk is op de tweede verdieping er is geen lift aanwezig.

Werkwijze Caroline

Tijdens de eerste sessie bespreken we jouw hulpvraag, ik leg uit welke behandelwijzen bij jouw hulpvraag passen. Ik werk holistisch, dat betekent dat ik vanuit een fysiek-, mentaal-, energetisch- en spiritueel aspect naar mensen en hun klachten kijk. Tenslotte maak ik een behandelplan waarbij  jouw ideeën en wensen voorop staan. Ik ben opgeleid als: shiatsu/massagetherapeut, mindfulness/stressreductie coach en aromatherapeut daarnaast volg ik een opleiding voor orthomoleculair voedingstherapeut. Een therapeutische sessie duurt 75 minuten. Je kunt in de praktijk contant of met een Tikkie betalen. Aan het eind van de dag stuur ik de factuur die je bij je zorgverzekeraar kunt declareren.

Over Caroline

Graag vertel ik je iets meer over mijzelf.  Mijn naam is Caroline Vermeulen initiatiefneemster van vitaliteitspraktijk Lieverlos. Ik ben opgeleid als: Shiatsu-Massagetherapeut, mindfulness- en stressreductiecoach en aromatherapeut.  Op dit moment volg ik een opleiding voor orthomoleculair voedingstherapeut.

Stressreductie en vitaliteitsherstel.

De start van mijn praktijk is begonnen met mijn eigen verlangen naar meer ontspanning en energie. Dat leidde me naar mindfulness, massagetherapie en verschillende andere stressreductie technieken. Daarin vond ik de rust en de inspiratie waar ik naar zocht. Ik bleef beter in balans en leerde mijn grenzen respecteren. Wat me opviel tijdens deze zoektocht was dat ik hierin niet alleen was. Te veel stress, een gevoel geleefd te worden, een gebrek aan energie: ik zag het overal om me heen.


Zo ontstond mijn droom: vrouwen helpen om in deze hectische wereld in balans te blijven.

Vanuit die droom schoolde ik me van biologie docent om naar massagetherapeut, mindfulness- en stressreductiecoach en aromatherapeut. Ik ontdekte dat je vanzelf goed wordt in dat wat je met plezier doet. Gewoon, omdat je je daarvoor met hart en ziel inzet. Zo is in 2016 natuurgeneeskundige praktijk Lieverlos ontstaan. Ik ben er supertrots op.  Lieverlos is een plek geworden voor vrouwen om pijn- en stressklachten los te laten, heerlijk te ontspannen en een vitale levensstijl te omarmen.

Borstkanker

In 2018 kreeg ik slecht nieuws. Ik had een röntgenfoto van mijn borsten laten maken en dat was niet goed: ik had borstkanker. Ik begreep er niks van, ik voelde me geweldig, mijn praktijk liep supergoed en ik deed precies wat ik leuk vond. Van de ene op de andere dag veranderde mijn leven totaal. Ik onderging een operatie, bestraling en chemotherapie en ook nog anti-hormoontherapie. Ik heb, om mijn eigen proces te ondersteunen, me verdiept in wat ik zelf kan doen om mijn vitaliteit te verbeteren en mijn immuunsysteem te optimaliseren. Een heel proces met ups en downs. Ik moest vooral leren om vanuit liefde voor mezelf vitale keuzes te maken en niet alleen vanuit angst voor kanker. Vitale keuzen zoals: goede voeding, krachtige supplementen, veel bewegen, giftige stoffen elimineren, stressreductie, spiritualiteit een plek geven, een krachtige mindset creëren. Allemaal dingen die jezelf kunt doen en dat geeft kracht, levenskracht!


Zo ontstond er een nieuw stukje droom: vrouwen na kanker helpen de kwaliteit van hun leven te verbeteren.

Voeding als medicijn

Ik ben er van overtuigd dat voeding je medicijn kan zijn en medicijn je voeding. Dus ben ik bezig met een verdiepingsslag op het gebied van voeding. Bij de Universiteit van Wageningen heb ik een drietal modulen gevolgd om me te verdiepen in de rol van gezonde voeding, wetenschappelijke onderzoek en voeding bij kanker. Verder volg ik een opleiding tot orthomoleculaire voedingstherapeut: een stevige hbo-geaccrediteerde allround voedingsopleiding.

Dus, ben jij op zoek naar meer vitaliteit, ontspanning en energie in je leven? Dan ben je bij mij op de goede plek. Ik help jou om de juiste balans te vinden.

Ik zie je graag in de Lieverlos praktijk!  Caroline Vermeulen

klik hier voor mijn cv.

Openingstijden en contact

Openingstijden
Maandag: 14.30 uur tot 22.00 uur.
Dinsdag: 10.30 uur tot 16.00 uur.
Woensdag: 10.30 uur tot 16.00 uur.
Vrijdag: 14.30 uur tot 22.00 uur.
Zaterdag: 10.30 uur tot 16.00 uur.

Contact
Lieverlos is gevestigd aan de Holendrechtstraat in de Rivierenbuurt van Amsterdam-Zuid. De praktijkruimte bevindt zich op de tweede verdieping en is makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Kom je met de auto; er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Voor het maken van een afspraak klik hier.

 Gratis telefonische intake t.w.v.  €25