Wat anderen zeggen“Caroline heeft bij mij de driejarige opleiding Thaise massagetherapeut voltooid en ze assisteert nu ook al meer dan twee jaar bij lessen. Kan haar van harte aanbevelen. Ze is heel puur, betrokken, als masseur en therapeut kundig en met haar humor weet ze vaak een lichtheid te brengen die mensen op hun gemak stelt en opent. Met andere woorden, je bent bij haar in heel goede handen.”

Tirza Bottema, Thai Dee


9 februari 2017


“Als ik aan Caroline denk dan voel ik good vibes! Het opzetten van een bedrijf brengt af en toe wat stress met zich mee. Na een ontspanningsmassage bij Caroline ga ik ontspannen en energiek de deur uit en dit heeft te maken met haar heerlijke massages waarin zij intuïtief aanvoelt wat je nodig hebt. En natuurlijk haar liefdevolle en vrolijke persoonlijkheid. ”

Anita Brigitte Triel


9 februari 2017


“Caroline geeft met veel aandacht een heerlijk ontspannende Hot Stone massage. Ik vind dit een van de lekkerste massages vanwege de warmte die uitstraalt vanuit de stenen. Het lijkt alsof de warmte diep in je lichaam doordringt en dat voelt heel prettig. De praktijk van Caroline is schoon en sfeervol ingericht, makkelijk bereikbaar en de prijs-kwaliteit verhouding is helemaal prima!”

Rianne van Zelst


14 februari 2017


“Caroline geeft mij nu al zo’n acht jaar regelmatig een massage en ik vind haar heel goed. Ze kan goed aanvoelen waar de spanningen zitten en de massages zijn een goeie combinatie tussen ontspanningsmassage en klachtenbehandeling.
De Ayurvedische massage vind ik in het bijzonder heel fijn omdat het ook energetisch doorwerkt je je daarna echt beter voelt. De oliën die Caroline gebruikt zijn ook altijd lekker en de hele sfeer inclusief muziek is erg fijn.”Brechtje Holvast

14 februari 2017


“Het is altijd een genot om door Caroline gemasseerd te worden. Meestal kies ik voor de klassieke, ontspanningsmassage en ik kom er altijd een stuk ontspannender vandaan. De prettige ruime, altijd perfect op temperatuur, de krachtige, rustige handen van Caroline: ze heeft me al een paar keer van een acute nekpijn afgeholpen. Ik kan het iedereen aanraden, dit moet je jezelf gewoon gunnen.”

Brigitte van der Loo, Amsterdam


14 februari 2017


“Al enkele jaren kom ik bij Carolien om mijn rug te laten masseren of een Thaise Yoga Massage te ervaren. Ook tijdens mijn zwangerschap ben ik regelmatig bij Carolien geweest. Doordat ze speciale kussens heeft ter ondersteuning van de zwangere buik kon ik maximaal genieten van de massage. Carolien speelt volledig in op je wensen en voelt goed aan wat het lichaam nodig heeft. Door haar persoonlijkheid voel je je heel snel op je gemak. Ze luistert oprecht en doet er alles aan om jouw een moment van ontspanning te geven. De Thaise Yoga Massage is echt een cadeautje aan jezelf. Carolien geeft deze massage met veel respect voor de mogelijkheden en onmogelijkheden van jouw lijf. Niets forceren en niets wat niet prettig aanvoelt, maar wel zodanig dat je je na de tijd herboren voelt (en 10 cm langer ).  Wat wellicht alles zegt, is dat ik inmiddels niet meer in Amsterdam woon maar nog speciaal voor Carolien naar Amsterdam rijdt voor een massage!”

Monica Pals


14 februari 2017