Menopauze: een zachte overgang

De menopauze is een fase die veel vrouwen spanning en ongemak geeft. Fysiek, maar ook emotioneel en mentaal gebeurt er veel.

Ik help je om in gemiddeld 5 sessies om jouw overgangsklachten te verzachten. Mijn aanpak is holistisch; daarmee bedoel ik dat lichaam en geest beide een onderdeel van het traject zijn. Ik gebruik aromatherapie met therapeutische aanraking om het overprikkelde zenuwstelsel tot rust te brengen, en jij leert hoe je hartcoherentie kan inzetten om dat proces te verdiepen. Met speciaal voor jou op maat gemaakte aromatherapieproducten ga je thuis door met oefenen. De helende krachten van etherische oliën worden gekoppeld aan mindfulness technieken. Zo leer je eenvoudig om de aanhoudende stroom aan stressvolle gedachten van onze denkgeest te herkennen en minder serieus te nemen. Aanvullend worden supplementen en kruiden ingezet om het door de overgang uit balans geraakte hormonale systeem weer terug in balans te brengen.

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

Download mijn gratis e-boeken: Zelfcompassie bij kanker en Zen in het dagelijks leven.