Yin yoga Amsterdam


Yin yoga is een vorm van yoga waarbij je 3 tot 5 minuten lang, ontspannen in dezelfde houding blijft zitten. Yin yoga maakt de spieren en het bindweefsel flexibeler en zachter. Hierdoor merk je dat je vaak al na korte tijd leniger wordt. Doordat je wat langer in een houding blijft krijgt het lichaam de tijd zeer diep te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Door mindful naar binnen te keren, leer je heel bewust aanwezig te zijn in het moment, zo kun je met veel respect jouw fysieke grenzen leren kennen.

Een kleine groep
Een groepsgrootte van maximaal 5 mensen geeft de dynamische energie van gezamenlijk iets doen, maar laat ook heel veel ruimte over voor persoonlijke aandacht. Bij Lieverlos staan we voor persoonlijke aandacht.

Voor wie?
Je hoeft alleen maar zin te hebben. Yin yoga bij lieverlos is voor bijna iedereen toegankelijk, je hoeft geen ervaring te hebben. Het maakt niet uit of je groot, klein, dik, dun, weinig of veel energie hebt. Ook hoef je niet sterk of lenig te zijn om yoga te kunnen beoefenen.

 Dus voor iedereen die:

  • Meer flexibiliteit en balans wil.
  • Meer energie en ontspanning wil.
  • Zijn lichaam en geest met respect en vriendelijkheid wil behandelen.
  • Zich meer op z’n gemak voelt in een kleine, niet-competitieve groep.

Het is niet geschikt voor je als:

  • Je fysieke kracht en conditie wil ontwikkelen.
  • Je geen behoefte hebt om je aandacht naar binnen te richten.
  • Je net bevallen bent. Wacht dan een of twee maanden, dat is vaak beter voor je lichaam.

Trek makkelijk zittende kleding aan
Trek iets aan waar jij je prettig in voelt en waar je lekker warm in blijft, bijvoorbeeld een joggingbroek of legging met een T-shirt. In de yogastudio zijn matten, kussentjes en blokken aanwezig je hoeft dus niets zelf aan te schaffen of mee te brengen.

Bij Studio Lieverlos draait alles om ontspanning en stressreductie. Zo ook de lessen de ik geef, alles gaat hier vriendelijk en mindful. Je leert hier bewegen met aandacht en respect voor jouw grenzen.

Een kleine groep
Een groepsgrootte van maximaal 5 mensen geeft de dynamische energie van gezamenlijk iets doen, maar laat ook heel veel ruimte over voor persoonlijke aandacht. Bij Lieverlos sta ik voor persoonlijke aandacht.

Heb je meer informatie nodig over yin yoga Amsterdam? Neem dan vooral contact met me op.
Caroline: 0629016596 of info@lieverlos.nl

Locatie
De studio van Lieverlos bevindt zich in de rivierenbuurt van Amsterdam Zuid.
Voor yin yoga Amsterdam Zuid bent u daarom bij lieverlos aan het juiste adres.
Met voldoende parkeer gelegenheid voor de deur en makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken.