Mijn eerste inspiratiemail

by


Beste lezer,
Wat leuk dat ik je vandaag mijn eerste inspiratiemail kan sturen! Als het van jou mag ga ik je een keer per maand een e-mail sturen met de meest effectieve tips voor een heerlijk ontspannen leven, een leuke aanbieding of zomaar een cadeautje.

Allereerst breng ik je graag op de hoogte van de laatste persoonlijke ontwikkelingen. Begin dit jaar ben ik afgestudeerd als natuurgenees-kundig therapeut in de Thaise massagetherapie (super blij mee), heb ik na 20 jaar (wauw, wat gaat de tijd snel) mijn baan in het onderwijs opgezet en heb ik besloten om me volledig te richten op mijn eigen bedrijf Lieverlos, daar ben ik dus echt helemaal super blij mee. Voor jou betekent dit dat de klachtgerichte behandeling bij Lieverlos nu vergoed kan worden door de aanvullende zorg-verzekering. Kijk daarom vooral even op mijn nieuwe website www.lieverlos.nl, daar leg ik je alles uit over deze vergoedingen.

lees verder

 


2 Responses to "Mijn eerste inspiratiemail"
    • Sandra je staat op de lijst en een keer per maand ontvang jij de de beste tips voor stress en pijnreductie en mooie aanbiedingen

      Caroline Lieverlos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


PageLines